Websites

Internet is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het is de ideale manier om snel informatie over uw bedrijf wereldwijd bekend te maken. Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee u informatie kunt aanpassen of uitbreiden. Dit is tegelijk een nadeel. Bezoekers van websites verwachten dat er regelmatig nieuwe informatie op de site te vinden is.

LinQuality kan u niet alleen de elektronische snelweg op helpen, maar ook werkzaamheden met betrekking tot internet uit handen nemen. Niet iedereen heeft tijd om aan de wensen van de bezoekers tegemoet te komen en de website regelmatig te updaten. LinQuality kan deze taak op zich nemen.
Ook is het mogelijk om met ZooMS, een content management systeem ontwikkeld door LinQuality, zelf uw website bij te houden.

Om uw bedrijf of ideeŽn optimaal op internet te profileren, werkt LinQuality met een 6-stappenplan. Hierin komen alle aspecten aan bod die nodig zijn om een goede website te ontwikkelen. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij, samen met u, uw toekomstige website vormgeven of uw huidige website optimaliseren.

Wilt u voorbeelden zien van websites, bekijk dan de portfolio.